Sådan indretter du dine kontorlokaler

Overvejer du at leje nye lokaler, eller har du allerede nogle, som du ønsker at pifte op? Uanset hvad er det vigtigt at tænke på indretningen, så pladsen bliver brugt bedst muligt. I denne artikel giver vi dig tre forskellige tips til, hvordan du bedst muligt kan indrette dine kontorlokaler og på den måde få mest muligt ud af dem.

Hvad skal de bruges til?

Det første tip, når det kommer til indretning af dine lokaler, er at tænke over, hvad de skal bruges til. Alt efter hvad formålet med dem er, vil det være forskellige ting, du skal lede efter eller tænke over. Er det større kontorlokaler, hvor der skal være plads til at arbejde dagligt, skal du eksempelvis kigge efter borde og stole, så der er god plads til alle medarbejderne i din virksomhed. Her er det en god ide at kigge efter rektangulære borde til din indretning af dine lokaler, da runde og firkantede borde ofte tager mere plads. Med de rektangulære udnytter du altså pladsen bedre. 

Er dine kontorlokaler derimod mindre lokaler, som blot skal bruges til møder, kan det være en god ide at finde et stort bord, hvor der er plads til flere mennesker. Det kan nemlig være, at møderne i dine kontorlokaler skal kunne rumme flere mennesker ad gangen. 

Giv dine kontorlokaler liv med planter

Når du indretter dine lokaler, uanset om de skal bruges til hverdagsarbejde eller møder med kunder, kan grønne planter give en masse liv og charme til et ellers klinisk, hvidt kontor. Planter bringer glæde og giver dermed en oplivende effekt, når du ellers skal koncentrere dig og arbejde effektivt. På samme måde giver det også varme til dine kontorlokaler, som vil blive bemærket af kunder eller andre, som du skal have møde med.

Gør dine lokaler ekstra brugbare

En særlig smart ting, når du lejer kontorlokaler og alligevel skal i gang med indretningen, er at tænke smarte løsninger ind. Det kan være flytbare skillevægge, som deler lokalerne op, så du kan bruge dem til flere ting. Det kan også være at tilføje et smartboard til væggen, hvis lokalerne eksempelvis skal kunne bruges til møder, da dette giver god mulighed for præsentationer til både kunder og kollegaer. Dette leder os tilbage til det første punkt – hvad skal dine lokaler bruges til? For igen, alt efter formålet, vil der være mulighed for en masse smarte løsninger, så du får mest muligt ud af dem.