Kontorlokaler i Aarhus C – en genvej til kontormarkedet

Det nuværende marked for kontorlokaler i Aarhus C er i positiv udvikling. Tomgangsprocenten er faldende som følge af at finanskrisens indflydelse er aftagende. Derudover er konkurrencen efter de mest attraktive lokaler er også i skub, hvorfor det er essentielt for kontorsøgende at holde sig opdateret på markedet for ledige kontorlokaler i Aarhus. At-finde-kontorlokaler er din genvej til det store marked for ledige kontorlokaler i Aarhus C. Vi giver dig et indblik ind i hvad der rør sig på det nuværende marked, så du kan finde det perfekte kontorlokale i dag.

Aarhus C indeholder et stort antal af både store såvel som små kontorlokaler til leje. Med mange smukke og kulturelle bygninger og bydele og et befolkningstal på over 56.000, er der et hav af muligheder i Danmarks næststørste by. Aarhus Havn rummer en række unikke kontorlokaler for den mere krævende virksomhed imens Vesterbro er den perfekte lokation for den kreative virksomhed.

 

Ledige kontorlokaler i Nordhavnen

Aarhus City begynder konstant nye byggerier til fordel for kontorsøgende. En af de mest bebyggede områder er Nordhavnen som i fremtiden vil rumme op til 12.000 arbejdspladser. Søger du kontorlokaler i Aarhus C, og ønsker du at være en del af et moderne og kreativt miljø hvor din virksomhed har mange vækstmuligheder, så er Nordhavnen i Aarhus C en perfekt mulighed.

Filmbyens ledige kontorlokaler

Filmbyen er en central del af Aarhus Havn og indeholder interessante filmstudier med dertilhørende kontorlokaler. Aarhus C’s gamle kræftværk rummer i dag 80 medievirksomheder, uddannelser m.m. og er Jyllands epicenter for filmproduktion. Filmbyen tilbyder en række interessante kontorlokaler, hvor din virksomhed har mulighed for at være en del af et større fællesskab.

Investering i fast ejendom i Århus C

Ønsker du at investere i en fast ejendom i Århus C? Lokalebasen.dk leverer dig et bredt udvalg af ledige investeringsejendomme i den helt centrale del af Århus. Med os sparer du masser af tid, og bliver straks orienteret om dine muligheder. Vi formidler investeringsejendomme af hver slags, så du kan hurtigt finde netop det, som du har brug for. Med vores professionelle service vil din søgning blive meget nemmere og mere overskuelig, så start din søgning med det samme!